top of page

O singură provocare,
o mare transformare

Am creat acest program pentru că mi-am dorit ca TU să vezi, să experimentezi, și să te bucuri de ceea ce corpul tău poate face în doar 30 de zile atunci când:

 • asculți o singură voce

 • urmezi o singură direcție

 • canalizezi toată energia către un singur lucru

Vei fi uimită de ceea ce poți face în 30 de zile!!! Noul tău corp, noul tău dialog intern, noul tău stil de viață vor fi motivul tău de mândrie!

chat logo design.png
Pastel Peach Watercolour Mobile Phone Wallpaper (15).png

ÎN 16 MAI, DĂM STARTUL! Doar 30 de locuri!

Această provocare este pentru tine dacă:

Vrei să cureți 5-6 kg 

Nu doar grăsime, toxine și celulită. Vorbim de kilogramle de autojudecată, frustrare și resentiment adunate de-alungul anilor. Știi că le cari cu tine, așa-i?Nu mai bine le eliberezi? Nu mai bine te eliberezi?

Ți-ai pierdut încrederea 

nu doar în corpul tău, în tine și în ceea ce ești capabilă să obții atunci când îți propui. Încrederea aceea pierdută în toate programele începute și netermintate de la 1 ianuarie. Vrei să îți recapeți încrederea?

Te-ai săturat de diete

...de numărat calorii, de cântărit mâncarea, de ore în șir la sală sau acasă toate fără succes pe termen lung. Fără un sistem și o structură solide, totul este în van. Vrei să găsești ce funcționează pentru tine?

 • Sportul, prietenul tău

În fiecare zi (L-V), timp de 30 de zile, vei face mișcare LIVE, ONLINE. Larisa va fi antrenorul tău în clasele de: Pilates, HIIT, antrenamente cu gantere, cu scaunul, și alte minunății pe care le ai deja în casă. Clasele durează 30 de minute.

 • Farfuria curată, prietena ta

În fiecare săptămână vei primi feedback direct de la Larisa asupra jurnalului alimentar pe care ea ti-l va monitoriza. Principiile de nutriție pe care le vei urma sunt super simplu de adus în rutina ta zilnică și nu necesită schimbări drastice peste noapte. 

 • Direcția corectă, factorul X

În săptămână vei primi un scurt apel telefonic din partea echipei MUV pentru a ne asigura că îți păstrezi direcția. Responsabilizarea joacă un rol vital.

 • Motivația, importantă

În fiecare zi vei primi doza de motivație necesară atât pe grupurile de suport, pe mail, cât și în privat.

CUM SE DESFĂȘOARĂ
PROGRAMUL?

Nu e greu, nu e ușor, e ceea ce-i necesar să faci.

În 30 de zile te repoziționezi față de tine. Este mai greu să rămâi unde ești acum. Poate ești de ani de zile acolo. Dă-ți 30 de zile! La finalul lor vei fi super fericită cu alegerea ta!
Da, vei face mișcare, da vei schimba câteva bucăți de ciocolată pe câteva căpșuni, da vei înlocui uneori veșnicul cartof cu o salată, dar va fi distractiv, va fi interactiv și vei avea susținere.

Phone Reminder Notification Webinar Event Instagram Story (1).png

Înscrie-te în FOCUS FIT acum:

 Daca nu trãiesti într-un corp care îți place este pentru că trăiești în AMÂNARE. Nu mă refer că amâni doar să începi să te miști și să te educi puțin înspre a face alegerile alimentare aliniate cu corpul tău. Amâni să rezolvi conflictele care te țin în aceleași credințe despre tine și viața ta. Corpul tău este doar OGLINDA lor.

 

 Amânarea este scutul tău iar programul FOCUS FIT ESTE SOLUȚIA TA! E nevoie de curaj să îl pui jos și să fii vulnerabilă și sinceră, dar este singurul mod prin care tu vei începe să trăiești în iubire și să dărâmi zidurile pe care, cu atâta durere le-ai construit în jurul tău. Cred că a fost suficient. Tu nu?

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

AȘA POT ARĂTA REZULTATELE TALE ÎN 30 DE ZILE

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram
bottom of page