top of page

Programul DETOX 

 bazat pe principiile Institutului Hippocrates din Orlando, Florida 

Se spune că timpul vindecă toate rănile. Adevărul este că timpul nu vindecă nimic. Doar trece. Ceea ce facem în timpul trecerii este ceea ce ajută sau împiedică procesul de vindecare.

Cine te va ghida?

937ff881-d523-46c9-a663-95730849e7d5_edited.jpg

Sunt Atena Negrescu, iubesc stilul de viață raw vegan și menirea mea pe acest Pământ este să educ și să ajut oamenii să își asume responsabilitatea pentru sănătatea lor. Sunt reprezentantul oficial al Institutului Hippocrates în România și sunt mentorată, educată și îndrumată profesional de Brian Clement și echipa de la Institutul Hippocrates.

Am avut propria călătorie personală, am trecut prin multe provocări pe partea de sănătate de-a lungul timpului și am reușit să mă vindec pe cale naturală, fără medicamente, doar prin schimbarea atitudinii și a stilului de viață. 

Atena Negrescu

LARISAPILATES-6_edited.jpg

Draga mea, de data aceasta nu doar că voi antrenorul tău, voi fi și cel mai mare susținător al tău. Am trecut prin acest program și știu ce înseamnă fiecare zi în parte, tocmai de aceea am pregătit pentru tine resurse suplimentare pentru a face din această călătorie una posibilă și pentru tine.

Singurul DETOX adevărat este cel bazat pe alimente din natură, neprocesate, vii, venite din surse sigure. Orice altceva este marketing în detrimentul sănătății.

Îmi doresc pentru tine să-ți poți asculta real corpul, iar asta o poți face doar atunci când el e curat. Nu-ti cunoști corpul pânã când nu te întorci la naturã. Nici pe tine nu te cunoști cu adevărat până când nu faci asta. Noi și natura suntem una.

Larisa Enescu

Ce este inclus?

  • Meniul zilnic pentru toate zilele

  • Lista de cumpărături

  • Acces la grupul privat de suport 

  • Acces la întâlnirile LIVE de educație

  • Mail-uri zilnice de susținere

  • O variantă ajutătoare pentru zilele care cer flexibilitate

  • Diplomă de merit la finalul celor 10 zile

Atunci cand nu mancam sau mancam foarte putin sistemul imunitar se activeaza. În zilele noastre lucrurile stau foarte diferit, pentru ca majoritatea dintre noi mâncăm tot timpul. Și corpul nostru nu mai are niciun răgaz pentru a se regenera, pentru a se repara și pentru a se vindeca. 

 

Oamenii care traiesc cel mai mult si care sunt cei mai sanatosi sunt oamenii care mananca putina hrana si foarte bogata nutritional. Putem să luăm cele mai bune vitamine și cele mai bune suplimente din lume, dar nu vom ajunge niciodată la rezultatele postului.  Din tot ce poți face pentru pentru organismul tău, nu există ceva mai eficient decât postul. 

 

Stramosii nostri nu cunosteau alt mijloc de vindecare, cand erau bolnavi tineau post. Pe măsură ce o persoană devine mai puțin otrăvită devine mai conștientă. Foamea este primul element al autodisciplinei. Dacă poți controla ceea ce mănânci și bei, poți controla orice altceva. 

bottom of page